Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis de la Fuente harkitsee Barcelonan laitahyökkääjän Lamine Yamalin kutsumista seuraavaan ryhmäänsä, kertoo Mundo Deportivo.

Yamal, 16, on pelannut Barcelonan edustusjoukkueessa vasta kolme kertaa, mutta hän on esiintynyt peleissä edukseen. La Ligan edellisellä kierroksella nuorukainen pääsi ensimmäistä kertaa avauskentälliseen, kun Barcelona voitti Cádizin 2-0.

Espanja saattaa haluta Yamalin aikaisin A-maajoukkueeseensa, jotta hän ei päättäisi edustaa toista maata. Huippulupauksella on mahdollisuus pukea ylleen myös Päiväntasaajan Guinean tai Marokon paita vanhempiensa kautta.

Ainakin Marokko on yrittänyt houkutella Yamalia riveihinsä, mutta toistaiseksi hän on edustanut nuorten maajoukkueissa vain Espanjaa.

Espanja on aiemminkin kutsunut vastaavissa tapauksissa pelaajia aikaisin A-maajoukkueeseen, jos heillä on useampi kuin yksi kansalaisuus.