Viime sunnuntain maaliton tasapeli Getafea vastaan oli Barcelonan Robert Lewandowskille haastava. Puolalaishyökkääjä laukoi ottelussa vain kahdesti ja menetti pallon vastustajalle kymmenen kertaa.

Barcelonalainen Sport katsoo, että Lewandowskin on vaikea olla omissa nahoissaan. Sopeutumista Barçaan ei ole helpottanut se, että hän on kentällä usein haavoittuvaisessa asemassa, koska joukkueen päävalmentaja Xavi pyytää häntä hakemaan syöttöjä alempaa kuin mistä hän itse haluaisi. Edestakaiseen juoksemiseen tuhlautuu voimia.

Sportin mukaan Lewandowskista näkyy turhautuminen siihen, että hänen elimistönsä joutuu työskentelemään kovalla teholla ilman tulosta. Puolalainen kokee tekevänsä itsensä pelattavaksi pystyjuoksuilla ja muilla liikkeillä pois syöttövarjosta, mutta joukkuekaverit eivät löydä häntä sieltä, mistä pitäisi.

– Robert Lewandowski on jo saavuttanut rajansa, kirjoittaa Sport.