Chelsea on liittynyt mukaan kilpailuun Real Valladolidin laitapuolustajasta Iván Fresnedasta, kertoo ESPN.

Fresnedan, 18, ulosostohinta puolittui Valladolidin putoamisen myötä 20 miljoonaan euroon, mutta seura on valmis luopumaan hänestä vielä halvemmalla.

ESPN:n mukaan Fresneda ilmoitti jo viikkoja sitten haluavansa Barcelonaan, mutta Katalonian suurseurassa ei ole yhteisymmärrystä siitä, pitäisikö hänet hankkia vai ei.

Barcelonan urheilutoimenjohtaja Deco on kiinnostunut Fresnedasta, mutta päävalmentaja Xavi haluaisi kokeneemman pelaajan.

Fresneda haluaa yhä ensisijaisesti Barcelonaan, mutta hän on valmis harkitsemaan vaihtoehtojaan, jos diili Blaugranan kanssa ei etene. Barcelonan kohtaloksi saattaa koitua myös se, ettei sillä ole varaa kilpailla Chelsean kanssa.

Barcelonan ja Chelsean lisäksi Fresnedaa ovat tarkkailleet myös Portugalin suurseurat Sporting, Porto ja Benfica. Aiemmin häntä on viety huhuissa myös eri seuroihin Englannissa ja Saksassa.

Espanjaa nuorten maajoukkueissa edustanut Fresneda on esiintynyt Valladolidin edustusjoukkueessa 26 kertaa. Häntä pidetään yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista kotimaassaan.

transfer window, and sources told ESPN that West Ham have also considered a bid this summer.