João Félix on siirtymässä Atléticosta lainalle Barcelonaan.

Gianluca Di Marzion saamien tietojen mukaan seurojen väliset neuvottelut ovat edenneet pitkälle. Barcelonan on määrä maksaa lainasta 7-8 miljoonaa euroa Atléticolle. Atlético haluaisi lainaan mukaan ostopakon.

Félix ei kuulu Diego Simeonen suunnitelmiin. Félix ei pelannut harjoituskaudella minuuttiakaan ja seurasi maanantaisen sarja-avauksen penkiltä käsin. Ottelun jälkeen Atléticon kannattajat antoivat melkoisen vihellyskonsertin Félixille. Lue lisää täältä.

Félix kertoi heinäkuussa Fabrizio Romanon haastattelussa haluavansa siirtyä Barcelonaan.

Barcelona-luotsi Xavi ei ole ollut innoissaan Félixin mahdollisesta saapumisesta seuraan. Xavi asetti Bernardo Silvan selväksi ykkösvaihtoehdokseen ja pyysi seurajohtoa hankkimaan Silvan Barcelonaan. Silva allekirjoittaa kuitenkin viikonlopun aikana jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa.

Félix pelasi viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla Chelseassa. Chelsea maksoi lainasta 11 miljoonan euron korvauksen Atléticolle. Félix teki 20 ottelussa yhteensä neljä maalia, mutta ei onnistunut avaamaan maalisyöttötiliään. Félix putosi loppukaudesta penkille Chelseassa.