Getafe ja Barcelona päätyivät maalittomaan tasapeliin sunnuntai-iltana La Ligan ensimmäisellä kierroksella. Lue lisää täältä.

Getafen päävalmentaja José Bordalás ja Barcelona-luotsi Xavi näkivät ottelun kulun hyvin eri tavalla.

Xavin mukaan tuomari suosi Getafea ja antoi isäntien pelata kovaa, mutta Barcelonan rikkeet vihellettiin heti pois. Ottelussa jaettiin kolme punaista korttia, joista yksi annettiin Xaville.

– Sanoin tuomarille, että he katsoivat sormien läpi monta rikettä Getafen puolelta, mutta meiltä ei. Sen vuoksi sain punaisen kortin. Tapasimme hiljattain tuomarit ja meille sanottiin, että valmentajia kuunnellaan enemmän tällä kaudella. Punaisella kortillani ei ole merkitystä. Sillä on merkitystä, mitä tapahtui kentällä. Yritimme kaikkemme, mutta emme onnistuneet. Mielestäni ansaitsimme voittaa, mutta se ei riitä. Sääli. Tuomari on vastuussa. Hän ei kontrolloinut ottelua.

– Tuomari antoi Getafen pelata niin. Niin se vain on. Sanoin siitä ja siksi minut ajettiin ulos. Jos myymme tällaista tuotetta ja tulos on tällainen, ei se ole positiivista kenellekään.

Bordalás ei ymmärtänyt Xavin ulostuloa.

– Ne ovat mielipiteitä. En usko Xavin tehneen palvelusta sarjallemme, kun oletamme sen olevan yksi maailman parhaista. Tämä on osa jalkapallon suuruutta. Pieni seura kykenee nappaamaan pisteen Barcelonalta. En ole samaa mieltä Xavin kanssa. Hän yrittää piilottaa tekosyiden taakse sen, ettei Barcelona voittanut meitä uskomattomalla joukkueellaan.

– En ole todellakaan samaa mieltä siitä, että tuomareita on syytettävä tästä. Tuomarit antoivat meille enemmän kortteja, enkä usko hyötyneemme heistä. Pelin väkivaltaisimman teon suoritti Barcelona, eikä minulla ole enempää sanottavaa. Nämä ovat tapoja jättää huomiotta pelaajieni hyvä ottelu. En itse laittaisi tappiota tai tasapeliä vastustajan pelitavan syyksi. Se on kunnioituksen puutetta.