Athleticin ja Espanjan A-maajoukkueen ykkösvahti Unai Simón on saanut rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta.

AS:n mukaan Athletic asetti maalivahdilleen noin 45-50 miljoonan euron hintalapun. Simón on kieltäytynyt siirrosta saudiarabialaisseura Al-Hilaliin.

Athletic olisi ollut valmis myymään maalivahtinsa, jos se olisi saanut hänestä hyvän tarjouksen.

AS:n mukaan Athletic luottaa Julen Agirrezabalaan ja uskoo, että 22-vuotias maalivahti kykenee syrjäyttämään Simónin ykkösvahdin paikalta lähitulevaisuudessa. Agirrezabala pelasi viime kaudella kahdeksan ottelua La Ligassa.

Lehti kertoo myös Tottenhamin olleen aiemmin kesällä Simónin kintereillä. Tottenham oli kuitenkin valmis tarjoamaan vain 20 miljoonaa euroa maalivahdista, eikä Athletic halunnut edes aloittaa siirtoneuvotteluja lontoolaisseuran kanssa.

Simón, 26, on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Athleticissa. Simón on pelannut 33 A-maaottelua Espanjan paidassa. Baskivahti on toiminut Espanjan ykkösmaalivahtina niin EM- kuin MM-lopputurnauksessakin.