Ousmane Dembélé siirtyy tuota pikaa Barcelonasta PSG:hen.

Dembélé käväisi torstaina PSG:n lääkärintarkastuksessa Pariisissa ja seurat vahvistavat siirron hetkenä minä hyvänsä. PSG maksaa Dembéléstä 50 miljoonaa euroa Barcelonalle.

Barcelonan on määrä hankkia Dembélélle korvaaja. Sportin saamien tietojen mukaan Barcelona valmistelee noin 65 miljoonan euron tarjousta Bernardo Silvasta Manchester Citylle.

Barcelonan taloustilanne on edelleen heikko ja lehden mukaan Barcelona tiedostaa, että Manchester Cityn olisi oltava hyvin ystävällisellä päällä hyväksyäkseen 65 miljoonan euron tarjouksen.

Sportin mukaan Barcelona haluaa tietää tuota pikaa, onko sillä realistisia mahdollisuuksia Silvan hankinnan suhteen. Seuran sisältä on myönnetty lehdelle, että Silvan hankintaa pidetään hyvin epätodennäköisenä, mutta seura tekee silti kaikkensa sen toteuttamiseksi.

Mundo Deportivon mukaan Silvan hankinta on Barcelonan kesän siirtoikkunan selvä ykköstavoite. Barcelonan seurajohto miettii parhaillaan, miten se kykenisi suostuttelemaan Manchester Cityn myymään tähtensä Kataloniaan. Silva on avoin siirrolle Barcelonaan.