Bayern München on neuvotellut Real Madridin keskikenttäpelaajan Aurélien Tchouaménin kanssa mahdollisesta siirrosta, kertoo Sport1:n toimittaja Kerry Hau.

Saksan Bundesliigassa pelaavan Bayernin päävalmentaja Thomas Tuchel pitää Tchouaménia suuressa arvossa. Tuchel uskoo, että 23-vuotias ranskalainen on paras puolustava keskikenttäpelaaja, mitä markkinoilta löytyy.

Real Madrid osti Tchouaménin viime kesänä 80 miljoonalla eurolla Monacosta.

Bayern on alustavissa neuvotteluissa ilmoittanut, että se on myös valmis laatimaan lainasopimuksen, jos Real Madrid ei suostu pysyvään siirtoon vielä tänä kesänä.

On sanottava, että Tchouaménin siirto näyttää epätodennäköiseltä, koska hän ei ole kaupan. Bayern ei kuitenkaan pidä mahdottomana sitä, että uusi kilpailuasetelma Realin keskikentällä voi muuttaa tilanteen elokuun loppuun mennessä.