João Félixin on pyydettävä Atléticolta, seuran kannattajilta ja edustajilta julkisesti anteeksi Barcelona-kommenttejaan, jotta Atlético kuuntelee tarjouksia pelaajastaan, kertoo portugalilainen CMTV.

Correio da Manhãn saamien tietojen mukaan Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín on asettanut sen ehdoksi Félixin lähdölle.

Diego Simeone haluaa päästä eroon mieltään osoittavasta Félixistä ja myös Félix haluaa poistua Atléticosta. Félix on mukana Atléticon harjoitusleirillä Aasiassa, muttei pelannut minuuttiakaan torstaisessa harjoitusottelussa.

Félix ilmoitti hiljattain Fabrizio Romanon haastattelussa haluavansa siirtyä Barcelonaan. Félixin ongelma on kuitenkin se, ettei Barcelonalla ole varaa hankkia häntä. Espanjalaismedian mukaan Barcelona ei suunnittele vahvistavansa joukkuettaan Félixillä.

Atlético-toimittaja Rubén Urían saamien tietojen mukaan Galatasaray suunnittelee tarjoavansa Atléticolle lainasiirtoa. Galatasaray haluaa Félixin lainalle ja on valmis maksamaan siitä kymmenen miljoonaa euroa Atléticolle. Lisäksi Galatasaray maksaisi Félixin palkan kokonaisuudessaan.

Ennen Galatasarayn osoittamaa kiinnostusta Aston Villa oli ainoa Félixistä kiinnostunut seura, mutta Aston Villakaan ei ole tehnyt pelaajasta ensimmäistäkään tarjousta.