Real Madrid voitti valioliigaseura Manchester Unitedin 2–0 (1–0) Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa harjoitusottelussa. Maalinteossa onnistuivat Jude Bellingham ja Joselu, jotka hankittiin Realiin viime kuunvaihteessa.

Molemmat joukkueet nimesivät ystävyysotteluun vahvat avauskokoonpanot. Ainoastaan maalivahti Andri Lunin ja vasen laitapuolustaja Fran García olivat sellaisia Realin pelaajia, joiden voi odottaa joutuvan melko vähäiselle vastuulle alkavalla kaudella.

Real Madrid käytti Unitedia vastaan erilaista muodostelmaa kuin AC Milania vastaan maanantaina. Aurélien Tchouaméni ja Eduardo Camavinga pelasivat puolustuksen edessä ensimmäisellä puoliajalla, Bellingham ja Luka Modrić heidän yläpuolellaan.

Real hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa, United toista. Tilastot näyttivät lopussa tasaisilta, sillä joukkueet laukoivat täsmälleen yhtä monta kertaa ja saivat saman verran vapaapotkuja. Vain Bellinghamin chippi ja Joselun saksipotku olivat liikaa Unitedille.