Jude Bellingham esiintyi erinomaisesti edukseen debyytissään Real Madridin paidassa.

Real pelasi harjoituskiertueen avausottelunsa AC Milania vastaan ja nousi 0-2-tappioasemasta 3-2-voittoon. Federico Valverde osui kahdesti, ja voittomaalin iski Vinícius.

Mielenkiintoista oli esimerkiksi muoto. Real Madrid pelasi 4-4-2:lla, jossa keskikenttä oli timantin muodossa. Bellingham sai roolin perinteisenä kymppinä kärkikaksikon alla.

– Tässä muodossa hän [Bellingham] pelaa kymppinä. Jos pelaamme 4-3-3:lla, hän pelaa keskikentän kolmikossa oikealla. Hänelle paras paikka on kymppipelaajan rooli, koska silloin hän on lähellä vastustajan rangaistusaluetta. Pitää vähän katsoa, miten harjoituskausi menee, Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi lehdistölle pelin jälkeen.

Kaiken kaikkiaan Ancelotti oli yhtä hymyä puhuessaan Bellinghamista.

– Me yritämme pelata nyt enemmän keskustan kautta kuin laidoilta. Bellingham pelasi hyvin. Muun joukkueen on totuteltava hänen tasoonsa.

– Bellingham on fantastinen, todella tärkeä. Hän on täydellinen keskikaistan keskikenttäpelaaja. Hän liikkuu todella hyvin ilman palloa ja eroaa merkittävästi muista keskikenttäpelaajistamme.

Real Madrid kohtaa seuraavaksi Manchester Unitedin keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

LUE MYÖS