João Félix on vaikeassa tilanteessa.

Félix ilmoitti hiljattain Fabrizio Romanolle haluavansa siirtyä Barcelonaan. Espanjalaismedian mukaan Barcelona on kuitenkin käytännössä laittanut teoreettisen siirron jäihin taloustilanteensa vuoksi. Barcelonalla ei ole varaa hankkia Félixiä tai maksaa Atléticon vaatimaa summaa lainasta.

Félix ei kuulu Atlético-luotsi Diego Simeonen suunnitelmiin. Félix on jälleen osoittanut mieltään Atléticon harjoituksissa heittämällä pelipaitansa nurmen pintaan huomattuaan, ettei mahtunut mukaan harjoitusten taktiseen osuuteen.

Sen lisäksi Félix on myös suuttunut harjoituskentällä urheilutoimenjohtaja Andrea Bertalle – median edessä.

AS:n saamien tietojen mukaan Benfica on kiinnostunut Félixistä.

Benfica tiedostaa, ettei Félixin hankkiminen tai lainaaminen ole suinkaan helppo operaatio. Sen vuoksi Benfica toivoo ajan kuluvan ja tilanteen jatkuvan samanlaisena. Félix ei ole nimittäin saanut vielä ainuttakaan tarjousta, vaikka siirtoikkuna on ollut auki jo pitkään.

Benfica toivoo tilanteen etenevän siihen, että siirtoikkunan loppuhetkillä Félix on edelleen nykyisessä asemassaan Atléticossa, jolloin pelaajan lainaaminen olisi helpompaa.

Félix pelasi Benfican organisaatiossa neljän vuoden ajan ennen siirtoaan Atléticoon kesällä 2019.