David Silva loukkasi vakavasti vasemman polvensa Real Sociedadin keskiviikkoisissa harjoituksissa.

Silvan polven eturistisiteet ovat poikki.

Silva, 37, joutuu siten pian polvileikkaukseen ja kuntoutuminen voi viedä jopa vuoden.

El Largueron saamien tietojen mukaan Silva lopettaa uransa. Silvan sopimus Real Sociedadin kanssa olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta Silva päätti lopettaa upean pelaajauransa. Silvan on määrä tiedottaa ratkaisustaan mahdollisesti vielä lauantain aikana. El Largueron lisäksi Relevo on vahvistanut uutisen.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on voittanut Espanjan A-maajoukkueen kanssa maailmanmestaruuden ja kahdesti Euroopan mestaruuden. Silva juhli Manchester Cityn paidassa muun muassa neljästi Valioliigan mestaruutta.

Espanjan kentillä Silva on kruunattu kahdesti Copan mestariksi.

LUE MYÖS: David Silva loukkasi vakavasti polveaan – löysikö Isco samalla itselleen uuden seuran?