Real Sociedad tiedotti torstai-iltana David Silvan polvivammasta.

Silva kärsii eturistisidevammasta vasemmassa polvessaan. Real Sociedad pelkää eturistisiteiden revenneen, joka tietäisi leikkausta ja pitkää poissaoloa konkarille. Real Sociedadin mukaan Silva käy ensi viikolla tarkemmissa tutkimuksissa, joissa vamman todellinen laatu selviää.

AS:n saamien tietojen mukaan Real Sociedad odottaa pahinta ja on jo tiedustellut Iscon edustajilta, onko pelaaja valmis siirtymään Baskimaalle. Isco on parhaillaan vapaa agentti. Isco antoi hiljattain pitkän haastattelun Marcalle, jossa hän kertoi etsivänsä uutta seuraa lähtökohtaisesti ulkomailta.

Lehden mukaan Real Sociedadin ja Iscon ensimmäiset keskustelut sujuivat positiivisesti.

Isco on etsinyt seuraa jo yli puolen vuoden ajan purettuaan sopimuksensa Sevillan kanssa viime joulukuussa.

LUE MYÖS: Iscolta kovaa tilitystä – syyttää Sevillan ex-pomoa pahoinpitelystä: ”Hän tarttui kaulastani”