Raphinhan tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään.

Brasilialaispelaaja ilmoitti kesäkuussa aikovansa jäädä ensi kaudeksi Barcelonaan. Raphinha totesi tuolloin, ettei ole suunnitellutkaan mahdollista poistumista muihin maisemiin, vaikka katalonialaismediassa oltiin rummutettu myyntiä jo viikkokausien ajan.

Barcelona hankki Raphinhan viime kesänä noin 60 miljoonalla eurolla Leedsistä, mutta pelaajan kausi Barcelonassa oli vuoristoratamainen. 60 miljoonan euron siirtosummasta on vielä noin 40 miljoonaa euroa maksettavaa, joten Barcelona odottaa saavansa Raphinhasta rahakkaan tarjouksen.

Raphinha pelasi viime kaudella yhteensä 50 ottelussa, joissa syntyi kymmenen maalia ja 12 maalisyöttöä.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan niin Raphinha kuin Barcelona ovat hyvin tietoisia siitä, miten suurta kiinnostusta pelaaja on herättänyt varsinkin Saudi-Arabiassa. Al-Hilal on hyvin kiinnostunut Raphinhasta. Barcelona odottaa saavansa Al-Hilalilta pian tarjouksen.

Barcelonan on myytävä pelaajiaan saadakseen tilaa täynnä olevaan palkkakattoonsa, ja sen vuoksi seura ei laittaisi vastaan, jos Raphinha vaihtaisi maisemaa.

Lähde kertoo, ettei Al-Hilal ole ainoa Raphinhasta kiinnostunut saudiarabialaisseura.

LUE MYÖS

Joni Ahokas |