Bono jättänee Sevillan kesän siirtoikkunassa.

Sevillan Eurooppa-liigan mestariksi sankarillisesti torjunut Bono sai hiljattain kuulla, että joukkueen päävalmentaja José Luis Mendilibar aikoo peluuttaa Marko Dmitrovićia ykkösmaalivahtina La Ligassa.

Bono on siten valmis vaihtamaan maisemaa ja etsimään uusia haasteita muualta.

RMC:n mukaan PSG keskustelee Bonon kanssa sopimuksesta. Marcan mukaan Mendilibar on näyttänyt vihreää valoa Bonon siirrolle. Sevilla odottaa saavansa maalivahdistaan rahakkaan tarjouksen.

PSG:n päävalmentaja Luis Enrique haluaa Bonon kilpailemaan ykkösvahdin paikasta Gianluigi Donnarumman kanssa. Enrique ei ole tiettävästi täysin vakuuttunut Donnarummasta ja haluaa kokeneemman maalivahdin joukkueeseensa.

Bono, 32, on edustanut Sevillaa neljän vuoden ajan ja torjunut seuran kahdesti Eurooppa-liigan mestariksi. Bono on lisäksi voittanut La Ligan vähiten maaleja päästäneelle maalivahdille jaettavan Zamora-palkinnon.