Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta sanoo, että seura olisi tehnyt virheen, jos se olisi hankkinut keskikenttäpelaaja Arda Gülerin.

Huippulupauksena pidetty Güler, 18, siirtyi tänä kesänä Fenerbahçesta Real Madridiin.

Fenerbahçe saa nuorukaisesta 20 miljoonan euron siirtokorvauksen, joka voi kasvaa vielä kymmenellä miljoonalla bonusten myötä. Lisäksi Turkin suursera saa 20 prosenttia Gülerin seuraavasta siirtosummasta.

Gülerin ulosostohinta oli vain 17,5 miljoonaa euroa, mutta Madrid päätyi maksamaan enemmän saadakseen hänet riveihinsä. Laportan mukaan Barcelona ei halunnut lähteä tarjouskilpailuun.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

– Meillä oli sopimus pelaajan kanssa ja me olimme valmiita maksamaan Fenerbahçelle 17,5 miljoonaa euroa, kertoi Laporta Mundo Deportivolle.

– Mutta sitten tulivat muut seurat, kuten Real Madrid, ja maksoivat paljon enemmän. Siinä vaiheessa me totesimme, ettei meidän kannata lähteä tarjouskilpailuun. Meillä on muita hyviä pelaajia.

– Me vetäydyimme Güler-operaatiosta, koska se oli saavuttamassa niin suuria mittasuhteita. Ajattelimme, että se olisi virhe meidän osaltamme. On muitakin pelaajia, jotka voimme mielestäni hankkia ilman, että ryhdymme tällaiseen tarjoustaisteluun.

– Olisimme voineet lähteä kilpailemaan Güleristä, mutta päätimme olla kilpailematta. Meillä on tietty raja, emmekä ylitä sitä.