Real Madridin uusi vahvistus Arda Güler sanoo, että hän ei ole aikeissa lähteä lainalle.

Güler, 18, siirtyi Madridiin tänä kesänä 30 miljoonan euron kaupassa Fenerbahçesta ja solmi kuuden vuoden sopimuksen.

Turkin superlupausta on hehkutettu maasta taivaisiin, mutta monet ovat miettineet, löytyykö hänelle vielä roolia Los Blancosista.

Güler pystyy pelaamaan niin keskikentän hyökkäävissä rooleissa kuin laitahyökkääjänä, mutta Madridissa noilla tonteilla riittää runsaasti laatua jo entuudestaan.

Nuorukaisen on povattu lähtevän tulevaksi kaudeksi lainalle, mutta Güler ilmoitti perjantaina julkistustilaisuudessaan, että hän ei ole lähdössä mihinkään.

– Ei, voin sulkea sen mahdollisuuden pois. Olen valmis kilpailemaan paikastani joukkueessa. En ole lähdössä mihinkään lainalle.

– Minulle on sanottu, että tulen pelaamaan. Koen olevani valmis. Olen tullut tekemään kovaa töitä ja antamaan kaikkeni.

– Pelaan keskikentällä ja oikeana laiturina. Pidän kummastakin roolista. Haluan pelata hyökkäysvoittoisessa roolissa ja luoda maaleja. Valmentaja päättää, missä pelaan.

Güler oli tunnetusti myös Barcelonan kiikarissa, mutta hän vannoo, että halusi nimenomaan Real Madridiin.

– Sain monia tarjouksia, mutta prioriteettini on aina ollut Real Madrid.

– Tämä on maailman suurin seura. Toistan, että monet seurat tekivät tarjouksia minulle, mutta heti kun Real Madrid ilmestyi, muilla ei ollut enää väliä.

– Idolini ovat Cristiano Ronaldo, Zinédine Zidane, Guti, [Mesut] Özil. Haluan olla legenda tässä seurassa.

– Özil sanoi minulle, että Real Madrid on maailnan suurin seura. Hän sanoi paljon kivoja juttuja ja antoi minulle neuvoja.

Linkki twiittiin.