Fenerbahçen keskikenttäpelaaja Arda Güler on päättänyt siirtyä Real Madridiin, kertoo Athletic.

Myös Barcelona on ollut kiinnostunut Güleristä, kuten seuran puheenjohtaja Joan Laporta vahvisti, mutta Athleticin mukaan 18-vuotias huippulupaus on päättänyt siirtyä Madridiin.

Siirtoneuvottelujen odotetaan menevän maaliin tällä viikolla, minkä jälkeen Güler liittyy mukaan Real Madridin pre-seasonille.

Real Madrid on maksamassa Güleristä hieman enemmän kuin hänen 17,5 miljoonan euron ulosostoklausuulinsa. Lisäksi diiliin ollaan sisällyttämässä, että Fenerbahçe saa 20 prosenttia hänen seuraavasta siirtokorvauksestaan.

Viime kaudella Güler pelasi Fenerbahçessa 35 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen seitsemän. Häntä on tituleerattu ”Turkin Messiksi”, mutta monet ovat verranneet häntä pelityyliltään Real Madridin entiseen huippupelaajaan Mesut Öziliin.

Turkkilaismedian mukaan Barcelona on yrittänyt neuvotella Gülerin siirtoa vasta vuoden päähän, koska se ei luultavasti pystyisi rekisteröimään häntä tulevan kauden joukkueeseensa. Güler haluaa kuitenkin tiettävästi vaihtaa seuraa jo tänä kesänä.