Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen entinen kapteeni Sergio Ramos etsii parhaillaan uutta seuraa itselleen. Luotettavana pidetyn Relevon mukaan hän joutuu kuitenkin unohtamaan romanttisen paluun kasvattajaseuraansa Sevillaan.

Ramos ajoi siirtoa erittäin johdonmukaisesti, mutta Sevilla kieltäytyi siitä. Andalusialaisseuralle riittävät keskuspuolustajat Karim Rekik, Tanguy Nianzou, Loic Bade, Marcão ja Nemanja Gudelj. Sen ei tarvitse hätäillä. Vaikka Ramosilla, 37, olisi paljon annettavaa pelillisesti, hän olisi liian suuri taakka kentän ulkopuolella.

Sanotaan, että mikään ei ole niin kallista kuin nostalgia, ja Sevillassa tämä tiedostetaan. Ramosin jälleenmyyntiarvo liikkuu yksittäisissä miljoonissa euroissa. Korkeaksi se tuskin nousee, vaikka Ramos putsaisi palkintopöydät ensi kaudella. Sevillan on tarkoitus olla voittoa tuova investointi.

Voi olla, että Ramosin kaltainen trendikkyyden ja glamourin lähettiläs houkuttelisi (asiakas-)kuluttajia, mutta Sevillan ydinkannattajat eivät välttämättä olisi tukeneet siirtoa. He tunnistavat vaaran merkit. Sitä paitsi Ramos on niin meritoitunut ja viimeiseen asti brändätty supertähti sanan oikeassa merkityksessä, ettei hän olisi halvalla Sevillaa edustanut.