Seurajoukkueiden MM-kisat muuttuvat vuodesta 2025 lähtien 32 joukkueen turnaukseksi, joka pelataan aina neljän vuoden välein. Uudistuksen myötä kilpailuihin pääsee 12 eurooppalaista joukkuetta aiemman yhden sijaan.

Chelsea, Real Madrid ja Manchester City ovat varmistaneet paikkansa vuoden 2025 kilpailuissa, koska ne ovat kolme viimeisintä Mestarien liigan voittajaa. Myös ensi vuoden voittaja saa oikeuden osallistua turnaukseen.

Loput kahdeksan joukkuetta määrittyvät Euroopan jalkapalloliiton UEFAn laatiman seurajoukkueiden rankingin mukaan. Barcelonan tähtisikermä on listalla yhdeksäntenä täpärästi AS Roman ja Internazionalen edellä. Sillä ei ole varaa toistaa viime kauden kaltaista sukellusta eurocupeissa.

Eurooppa-liigan kahdeksannesvälierissä pudonnut Barça keräsi yhdeksän tuhatta pistettä viime kaudesta. Se oli vasta 48:nneksi eniten koko Euroopassa.

Sportin mukaan Barcelona on käytännössä listauksen kuudes, koska Chelsea, Real Madrid ja Manchester City ovat sen yläpuolella. Näin ollen se on pääsemässä MM-kisoihin.