Getafe on ryhtynyt etsimään uutta maalivahtia sen varalta, että sen ykköstorjuja David Soria siirtyy Real Madridiin.

Madrid etsii uutta kirittäjää Thibaut Courtois’lle, jonka tuuraajana toimineen Andri Lunin odotetaan siirtyvänä tänä kesänä muualle peliajan perässä.

Los Blancos on kiinnostunut Soriasta, 30, jolla on kosolti kokemusta La Ligasta ja luultavasti edullinen hinta. Madrid on kiintynyt Sorian hankintaan myös sen takia, että hän on seuran oma kasvatti.

Espanjalaismedian mukaan Getafella on parikin ehdokasta Sorian korvaajaksi. Cadena Copen mukaan ensimmäinen heistä on Crystal Palacen Vicente Guaita, 36, joka edusti Getafea neljä vuotta ennen siirtoaan Englantiin.

AS:n mukaan Getafen toinen vaihtoehto on Espanyolin Fernando Pacheco, 30, joka vaihtanee tänä kesänä seuraa hänen joukkueensa pudottua La Ligasta. Espanyol maksoi Pachecosta tammikuussa 2,2, miljoonaa euroa ja hänellä on pitkä sopimus, joten seura yrittänee saada valtaosan siirtokorvauksesta itselleen takaisin.

Lisää siirtouutisia: