Real Madrid on ottamassa Šah’tar Donetskin laitapuolustajan Vinícius Tobiasin uudestaan lainalle, kertoo siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano.

Tobias, 19, pelasi päättyneellä kaudella lainalla Real Madridin kakkosjoukkueessa diilillä, joka sisälsi 15 miljoonan euron osto-option.

Madrid jätti tuon option käyttämättä, mutta Romanon mukaan brassipuolustaja on palaamassa Los Blancosiin uudella lainasopimuksella, joka sisältää niin ikän 15 miljoonan euron osto-option. Šah’tar Donetsk kuittaa uudesta lainapestistä 500 000 euroa.

Tobias vietti viime kauden alla pre-seasonin Real Madridin edustujoukkueen kanssa, mutta hän pääsi ykkösmiehistön kokoonpanoon vain kerran. Debyytti jäi kuitenkin tekemättä.

Tulevalla kaudella Tobias saattaa saada näytönpaikkansa edustusjoukkueessa, jos hän esiintyy edukseen harjoituksissa ja reservien kanssa.

Álvaro Odriozolan odotetaan lähtevän tänä kesänä peliajan perässä muualle, eikä Dani Carvajal ollut päättyneellä kaudella parhaimmillaan.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Real Madrid closing in on Vinicius Tobias deal in 24 hours thanks to their excellent relationship with Shakhtar Donetsk 🚨⚪️🇧🇷 #RealMadrid

◉ New loan until June 2024.

◉ €500k loan fee for one year.

◉ €15m buy option clause not mandatory valid in June 2024.

Back soon.

Linkki twiittiin.