Real Madrid esitteli Jude Bellinghamin uutena pelaajanaan torstaina Bernabéulla.

Bellingham allekirjoitti kuusivuotisen sopimuksen uuden seuransa kanssa. Real Madrid maksoi 19-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta noin 103 miljoonaa euroa Borussia Dortmundille. Siirtosumma voi nousta bonusten myötä 130 miljoonaan euroon.

Bellingham kertoi saaneensa kuulla Real Madridin kiinnostuksesta viime syksynä.

– Olen aina ollut tietoinen siitä (kiinnostuksesta), mutta avainasemassa oli se hetki 8-10 kuukautta sitten, kun isäni sanoi Real Madridin kyselleen perääni. En odottanut sitä.

Merkittävä valtaosa englantilaispelaajista pelaa kotimaassaan, mutta Bellingham valitsi ennemmin Real Madridin kuin paluun Englantiin. Englannin A-maajoukkueen avainpelaajiin lukeutuva nuorukainen kertoi saaneensa onnitteluviestejä joukkuetovereiltaan.

– Valioliiga on tietenkin erilainen sarja. Sen tyyli on erilainen, mutta olen saanut tukea kaikilta maajoukkueen pelaajilta ja tänä aamuna monet heistä toivottivat minulle onnea.

Bellingham pääsee pelaamaan Real Madridissa Luka Modricin ja Toni Kroosin kaltaisten konkareiden kanssa.

– Minulle se on erityinen kokemus. Modricin ja Kroosin kokemus on jotain uskomatonta. Yritän ottaa heistä kaiken irti ensimmäisten viikkojen aikana. Toivottavasti se ei haittaa heitä. Meillä on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta.

LUE MYÖS