Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos toivoo, että Jude Bellinghamista tulee hyvä hankinta.

Madrid vahvisti tällä viikolla, että Bellingham, 19, siirtyy Los Blancosiin 103 miljoonalla eurolla Borussia Dortmundista.

– Hän on huippupelaaja, joka oli monen seuran kiikarissa, koska hän on sekoitus laatua ja nuoruutta. Minä luotan yleensä valmentajiimme. Jos Real Madrid käytti niin paljon [rahaa häneen], toivon, että hänestä tulee hyvä hankinta meille, sanoi Kroos podcastissaan AS:n mukaan.

– Jos hän pärjää yhtä hyvin kuin Dortmundissa, me tulemme sanomaan, että hän oli hyvä hankinta. Jos hän ei pärjää, niin sitten emme.

Kroos muistutti, että iso siirtokorvaus ei aina takaa hyvää hankintaa. Saksalaistähti ei puhunut nimillä, mutta tuntomerkit täsmäsivät Eden Hazardiin, joka liittyi Madridiin 115 miljoonalla eurolla ja floppasi pahasti.

– Meillä oli yksi pelaaja, joka siirtyi isolla summalla ja laittoi enemmän tai vähemmän uransa jäihin. Silloinkin liikkui paljon rahaa. Uskon, että jokainen sanoisi jälkikäteen, että se ei ollut hyvä hankinta.

– Mutta olkaamme optimistisia. Jos se (Bellinghamin hankinta) on jo tehty, niin tervetuloa Madridiin.