Nacho jatkaa Real Madridissa.

33-vuotias toppari paljasti hiljattain allekirjoittavansa seuran kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Lue lisää täältä.

Espanjan A-maajoukkueen mukana oleva Nacho käväisi Copen haastattelussa. Nacho kertoi saaneensa tarjouksia Euroopasta, Saudi-Arabiasta ja MLS:stä, mutta päätti jäädä Real Madridiin.

– Minulla on todella hyvät välit seuran kanssa, joten oli helppo istua alas kauden jälkeen ja tehdä paras mahdollinen päätös. Olen hyvin onnellinen voidessani jatkaa vielä vuoden Real Madridissa. Olen ajatellut haluavani kokea jotain muutakin, mutta haluan mennä vuosi kerrallaan.

Nacho on edustanut koko uransa Real Madridia. Ura saattaa päättyä Real Madridissa, mutta vain jos Nacho kokee roolinsa tärkeäksi.

– Haluaisin lopettaa urani Real Madridissa, mutta ei millä tahansa tavalla. Jos jätän Real Madridin, on minulle selvää, että haluaisin kokea jotain aivan erilaista.

Nacho jäi syyskaudella täysin olemattomalle vastuulle Real Madridissa ja oli yksi koko joukkueen vähiten peliaikaa saaneista pelaajista.

– Kun pääsin pelaamaan, minusta tuntui, että minulle lahjoitettiin ne minuutit. En pelannut paljoakaan ja ajattelin, että minua kohdellaan epäreilusti, mutta kaikki muuttui radikaalisti tammikuussa, kun pääsin pelaamaan enemmän.

LUE MYÖS