Ansu Fatin on määrä poistua Barcelonasta kesän siirtoikkunassa.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaa Fatin jättävän seuran. Xavi ei voi antaa Fatille nuorukaisen tarvitsemaa roolia ja peliaikaa. Xavi toivoo Fatin hakevan suurta roolia muualta.

Lehden mukaan Xavi haluaa, että Fatin myynnin yhteydessä Barcelona saisi siirtoon mukaan takaisinosto-option. 

Xavi luottaa edelleen Fatin kykyihin ja uskoo hyökkääjän nousevan tulevaisuudessa maailmanluokan tasolle, jonka vuoksi valmentaja haluaa Barcelonan saavan mahdollisuuden hankkia oma kasvattinsa takaisin seuraan.

Barcelona tarvitsee tilaa palkkakattoonsa ja lisäksi seuran on myytävä pelaajiaan tasatakseen tilejään. 

Barcelona tiedostaa, ettei Fatista saa enää yhtä suurta siirtosummaa kuin muutama vuosi sitten, sillä pelaaja on kärsinyt suurista loukkaantumisongelmista, eikä onnistunut nousemaan päättyneellä kaudella Xavin luottopelaajaksi.

LUE MYÖS