Héctor Bellerín on vapaa agentti. Bellerínin sopimus Sportingin kanssa päättyy kesä-heinäkuussa, eikä hän jatka portugalilaisseurassa.

Bellerín siirtyi Barcelonasta Sportingiin tammikuun siirtoikkunassa. Bellerín pelasi kevätkauden aikana 13 ottelua Sportingin paidassa.

Marcan saamien tietojen mukaan Bellerín on palaamassa Betisiin.

Betisin seurajohto tapasi Bellerínin agentin aiemmin tällä viikolla. Osapuolten on määrä päästä yhteisymmärrykseen sopimuksesta tuota pikaa. Bellerín allekirjoittaa neli- tai viisivuotisen sopimuksen Betisin kanssa.

Lehden mukaan Bellerín on toivonut agenttiaan tekemään kaiken mahdollisen, jotta paluu Betisiin onnistuisi.

28-vuotias laitapuolustaja pelasi Betisissä lainalla kauden 2021-22, ja voitti seuran kanssa Copan mestaruuden. Bellerínin piti siirtyä pysyvästi Betisiin jo vuosi sitten, mutta tuolloin seura ei kyennyt ottamaan pelaajaa takaisin palkkakatto-ongelmien vuoksi.