David Soria on siirtymässä Getafesta Real Madridiin, kertoo Marca.

Lehden saamien tietojen mukaan Getafen puheenjohtaja Ángel Torres tapasi perjantaina Real Madridin toimitusjohtajan José Ángel Sánchezin. Osapuolet neuvottelivat Sorian siirrosta Real Madridiin.

Sorian sopimuksessa on kolmen miljoonan euron ulosostopykälä.

Marcan mukaan Real Madrid pääsi torstaina Sorian kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Sorian on määrä siirtyä Real Madridin kakkosmaalivahdiksi. Nykyinen kakkosvahti Andri Lunin on jättämässä Real Madridin, sillä ukrainalainen haluaa enemmän peliaikaa.

30-vuotias Soria on Real Madridin oma kasvatti. Myös Atléticon junioriakatemiassa pelannut Soria on edustanut Getafea viiden vuoden ajan. Soria on pelannut kahden edellisen kauden aikana jokaisen sarjaottelun Getafen riveissä.