Xavin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Osapuolet neuvottelevat parhaillaan jatkosopimuksesta.

El Largueron saamien tietojen mukaan Xavi vaatii hänelle ja valmennusryhmälleen yhteensä noin 30 miljoonan euron bruttovuosipalkkaa. Xavi haluaa itselleen noin 12 miljoonan euron nettovuositulot. Lähteen mukaan Xavin ja Barcelonan vaatimukset ovat tällä hetkellä hyvin kaukana toisistaan.

Xavin kerrotaan tienaavan tällä hetkellä noin neljä miljoonaa euroa nettona kaudessa.

Xavi totesi hiljattain lehdistötilaisuudessa olevansa hyvin luottavainen jatkosopimuksen syntymisen suhteen. Xavi kertoi jatkosopimuksen vaativan vielä muutaman tapaamisen seurajohdon kanssa, mutta jos El Largueron saamia tietoja on uskominen, ei jatkosopimuksen syntyminen olekaan niin yksinkertaista.

Xavi on valmentanut Barcelonaa noin puolentoista vuoden ajan. Xavi johdatti Barcelonan La Ligan mestariksi päättyneellä kaudella, mutta joukkue jäi Mestarien liigassa lohkoon ja putosi Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

El Larguero

@ellarguero
🚨 Lo adelantó anoche @manucarreno en @ellarguero

💸 Xavi Hernández pide 12 millones de euros netos por temporada para su renovación

✍️ Su postura y la del Barça ahora mismo están alejadas

3⃣0⃣ En total, el entrenador pide 30 millones brutos para él y su staff

LUE MYÖS