Carlo Ancelotti on valmentanut Real Madridia kahden vuoden ajan.

Ancelotti voitti ensimmäisellä kaudellaan Mestarien liigan ja La Ligan mestaruudet. Päättyneellä kaudella Real Madrid kruunattiin Copan mestariksi. Lisäksi se voitti seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.

Ancelotti valmensi Real Madridia myös vuodet 2013-15. Tuolloin Ancelotti johdatti Real Madridin Mestarien liigan ja Copan voittoihin.

Italialaislehti Il Giornale haastatteli Ancelottia, joka kertoi viihtyvänsä Madridissa paremmin kuin muualla.

– Tunnen olevani sitoutunut Eurooppaan ja Mestarien liigaan, jonka voitin niin pelaajana kuin valmentajana. Tämä on paikkani ja jään Madridiin sitoutumiseni vuoksi. Italia on paras paikka, mutta Madrid on ideaali kaupunki. Lontoo ja Pariisi ovat fantastisia, mutta liian vaativia. Münchenilla on hyvät puolensa.

– Olen onnellinen Madridissa. Minulla on fantastinen suhde Florentino Pérezin kanssa. Elämä täällä on maagista. Tulevaisuudessa minulla riittää paljon tehtävää, kuten maksaa veroja, jatkaa elämistä ja ajatella viittä lapsenlastani, jotka eivät koskaan ole paikallaan. Ohjeistin lapsiani tekemään elämässä jotain muutakin kuin katsoa elokuvia. En toistaiseksi lopeta uraani ja on todella vaikea löytää jotain parempaa kuin Real Madrid.

Ancelottin sopimus Real Madridin kanssa kattaa vielä ensi kauden.

LUE MYÖS