Real Madrid on päässyt Borussia Dortmundin kanssa yhteisymmärrykseen Jude Bellinghamin siirrosta. Englannin maajoukkuepelaajan sopimus Los Blancosin kanssa on Athleticin tietojen mukaan allekirjoitusta vailla valmis.

Bellingham on solmimassa Fabrizio Romanon tietojen mukaan kuusivuotisen sopimuksen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Jude Bellingham to Real Madrid, here we go! Agreement in place with Borussia Dortmund. It’s done deal.

Fee: €100m plus add-ons.

Bellingham will sign six year deal valid until June 2029 agreed in April.

Medical tests already booked as Madrid wanted to get it done this week.

Madrid on maksamassa Bellinghamista, 19, Dortmundille noin 100 miljoonan euron siirtokorvauksen. Keskikenttäpelaajan on tarkoitus suorittaa lääkärintarkastuksensa lähipäivinä.

Bellingham on noussut Dortmundissa yhdeksi maailman tavoitelluimmista nuorista pelaajista. Lukuisat Euroopan huippuseurat ovat olleet lahjakkuuden perässä.

Liverpool vetäytyi aiemmin kilvasta Bellinghamin hintalapun osoittauduttua englantilaisseuralle liian suureksi. Manchester City ei jättänyt puolestaan Athleticin tietojen mukaan keskikenttäpelaajasta virallista tarjousta.

Dortmundin kapteenin nauhaakin jo kantanut Bellingham on noussut myös runkopelaajaksi Englannin maajoukkueessa. Hänet valittiin Bundesliigan vuoden nuoreksi pelaajaksi päättyneellä kaudella.

Bellingham saapuu osaksi Madridin nuorentunutta keskikenttää ranskalaiskaksikon Eduardo Camavingan ja Aurelien Tchouamenin seuraksi. Myös veteraaneista Toni Kroosin ja Luka Modricin odotetaan solmivan jatkoa seuran kanssa.

LUE MYÖS!