José Luis Mendilibarin tulevaisuus Sevillan päävalmentajana on yhä auki, vaikka hän johdatti joukkueen Eurooppa-liigan mestariksi.

Mendilibarista, 62, tuli Sevillan kolmas valmentaja tällä kaudella, kun hänet nimitettiin tehtävään maaliskuun loppupuolella. Aiemmin tällä kaudella pestistä olivat lähteneet Julen Lopetegui ja Jorge Sampaoli.

Sevillan tulokset kääntyivät heti huomattavaan nousuun Mendilibarin saavuttua. Heikon alkukauden takia Sevilla ei ole menossa eurocupeihin La Ligan kautta, mutta Eurooppa-liigan voitto tarkoittaa sitä, että joukkue pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa.

– En tiedä, uskonko sitä (mestaruutta) vielä, kommentoi Mendilibar GSFN:n mukaan.

– Viihdyn täällä hyvin. Olen aina sanonut niin. Pojat ovat omaksuneet nopeasti sen, mitä olen pyytänyt heiltä, ja he ovat antaneet minulle kaikkensa. Mielestäni tämä on erittäin hyvä ryhmä… ehkä he tarjoavat sitä minulle!

Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi kommentoi vähäsanaisesti Mendilibarin tulevaisuutta. Valmentajan sopimus jatkuu nykyisellään vain tämän kauden loppuun saakka.

– Nauttikaamme huomenna Sevillassa, ja me puhumme sitten maanantaina. Me kaikki tiedämme, mitä me haluamme ja mikä päätös on hyväksi kaikille.

Mendilibar on ehtinyt johdattaa Sevillan 16 otteluun, joista joukkue on voittanut yhdeksän ja hävinnyt kaksi.