Sevilla pelasi keskiviikkoiltana seurahistoriansa seitsemännessä Eurooppa-liigan ja sitä edeltäneen UEFA Cupin finaalissa. Vastaan asettui italialainen AS Roma.

Sevilla voitti finaalin rangaistuspotkukilpailussa ja eteni siten ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

AS Roma iski finaalin ensimmäisen maalin. Puolikuntoisena pelannut Paulo Dybala vei AS Roman johtoon puolen tunnin jälkeen päästyään juoksemaan tyhjään tilaan kohti Sevilla-vahti Bonoa. Dybala laukoi pallon alakulmaan.

Sevilla pelasi laadukkaan toisen jakson ja se näkyi myös tulostaululla. Sevilla oli loistava toisen jakson ensimmäiset 20 minuuttia. Sevilla nousi tasoihin 55. minuutilla, kun laidalta lähtenyt keskitys kimposi AS Roman Gianluca Mancinin kautta omaan maaliin.

Seivlla hallitsi peliä käytännössä koko toisen jakson, mutta ratkaisua ei syntynyt ja ottelu eteni jatkoajalle. Myös jatkoaika eteni varmistellen, eikä sen laadukkaampia maalipaikkoja nähty. Luvassa oli rangaistuspotkut.

Sevilla voitti rangaistuspotkut maalien 4-1 ja voitti Eurooppa-liigan finaalin. Bono torjui kaksi AS Roman pilkkua.