Liverpoolin jättävä Roberto Firmino on yksi Real Madridin tarkkailemista hyökkääjistä kesän siirtoikkunaa ajatellen, kertoo siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano.

Madrid etsii tänä kesänä ykköshyökkääjälleen Karim Benzemalle kirittäjää, joka voisi vähentää loukkaantumisista kärsineen ranskalaistähden taakkaa.

Romanon mukaan Firmino, 31, on yksi 4-5 pelaajasta, jotka ovat Madridin harkintalistalla.

Firmino on edustanut Liverpoolia kahdeksan vuotta, mutta hän on jättämässä seuran tänä kesänä sopimuksensa päättyessä. Kokenut brassihyökkääjä on suuressa suosiossa Liverpoolin kannattajien keskuudessa, mutta hän ei ole enää parilla viime kaudella ollut yhtä isossa roolissa kuin ennen.

Liverpoolin-vuosinaan Firmino on pelannut 362 ottelua tehden niissä yhteensä 111 maalia ja syöttäen 79.

Lehtitietojen mukaan yksi toinen Real Madridin hyökkääjävaihtoehdoista on Espanyolin Joselu, 33, joka edusti nuorempana Los Blancosin kakkosjoukkuetta. Espanyol putoaa ensi kaudeksi sarjaporrasta alemmas, joten Espanjan maajoukkuehyökkääjän odotetaan vaihtavan maisemaa.