Isco on ollut työttömänä joulukuun alusta saakka.

Sevilla purki tuolloin Iscon sopimuksen yhteisymmärryksessä. Isco riiteli Sevillan urheilutoimenjohtajan Monchin kanssa joukkueen edessä ja muutamaa päivää myöhemmin seura tiedotti purkaneensa pelaajan sopimuksen.

Isco etsi tammikuussa aktiivisesti uutta työnantajaa.

Isco ehti käväistä Union Berlinin lääkärintarkastuksessa siirtoikkunan päätöspäivänä, mutta lopulta osapuolet eivät päässeet sopuun taloudellisista ehdoista ja sopimus jäi syntymättä.

Relevon saamien tietojen mukaan Rayo Vallecano on kiinnostunut Iscosta. Rayo harkitsee toden teolla tekevänsä pelaajalle sopimustarjouksen. Lähde kertoo Iscon palaavan mielellään Madridiin, jos osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Iscon pitäisi tulla kuitenkin valtavasti vastaan palkassaan, jotta Rayolla olisi varaa palkata pallotaituri riveihinsä.

31-vuotias Isco jätti Real Madridin viime kesänä. Isco putosi Real Madridissa penkille kaudella 2018-19, eikä sen jälkeen kyennyt nappaamaan avauskokoonpanon paikkaa itselleen. Syyskausi Sevillassa meni muun joukkueen tapaan penkin alle.