Real Madrid voitti Sevillan lauantai-iltana Pizjuánilla 2-1.

Real Madridille ottelulla ei ollut sen suurempaa merkitystä, mutta Sevillaa lauantainen tappio kirvelee. Se putosi tappion myötä La Ligassa 10. sijalle. Täysi pistepotti olisi nostanut Sevillan seitsemänneksi, eli kiinni europaikkaan.

Rafa Mir vei Sevillan johtoon jo 3. minuutilla. Vauhdikas avausjakso sisälsi myös toisen maalin. Rodrygo toi Real Madridin tasoihin puolen tunnin kohdalla. Rodrygo iski ottelun voittomaalin noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Rodrygo pelaa loistavaa kautta. 22-vuotias oikea laitahyökkääjä on viimeistellyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna jopa 19 maalia. Määrä on merkittävä, sillä Rodrygo on tehnyt edellisten kolmen kauden aikana yhteensä 18 maalia.

Real Madrid pelaa kauden viimeisen ottelunsa ensi viikon sunnuntaina kohtaamalla Athleticin. Sevilla sen sijaan pelaa keskiviikkona Eurooppa-liigan finaalissa AS Romaa vastaan.