Borussia Dortmundin keskikenttäpelaajan Jude Bellinghamin potentiaalisesta siirrosta Real Madridiin on tihkunut jälleen uutta tietoa.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano kertoo, että Bellingham, 19, ja Madrid ovat päässeet sopuun kesään 2029 ulottuvasta sopimuksesta, jossa hänen palkkansa nousee kausittain ylöspäin.

Bellingham ja Los Blancos pääsivät sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista sopuun jo huhtikuussa.

Real Madridin pitää enää löytää yhteisymmärrys Dortmundin kanssa, mutta neuvottelut ovat koko ajan edenneet pienin askelein eteenpäin.

Romanon mukaan seurat ovat ”loppusuoralla” neuvotteluissaan sadan miljoonan euron siirtokorvauksesta ja bonuksista.

Neuvottelut rauhoitetaan tämän viikon ajaksi, jotta Dortmund ja Bellingham voivat keskittyä Bundesliigan mestaruustaistoon. BVB johtaa Saksan pääsarjaa kahden pisteen erolla lauantain päätöskierrokselle lähdettäessä.

Borussia Dortmundin urheilutoimenjohtaja Sebastian Kehl sanoi tällä viikolla, että seura ei ole vielä saanut virallista tarjousta Bellinghamista.

– Tietysti huhuja liikkuu, mutta mitään ei ole pöydällä. Ei tarjouksia. Keskittymisemme on lauantaissa. Olen varma, ettei Jude ajattele mitään muuta, kommentoi Kehl Sky Sportsin mukaan.

Marcan mukaan Real Madrid yrittää sinetöidä Bellinghamin siirron heti ensi viikolla, kun Bundesliiga on päättynyt. Seurat ovat jo periaatteessa päässeet sopuun siirrosta, mutta viimeisiä yksityiskohtia hiotaan vielä.

Liverpool on jo jättäytynyt kisasta ulos ja Manchester City on kaukana Real Madridin takana, joten Los Blancosilla on vapaa linja tavoitella Englannin ykköslupausta riveihinsä.