Marco Asensio poistuu Real Madridista kesällä vapaana agenttina, kertoo Relevo.

Lähteen mukaan Asensio on ilmoittanut ratkaisustaan Real Madridin seurajohdolle.

27-vuotiaan Asension sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuukauden päästä, eikä hän hyväksynyt saamaansa jatkosopimustarjousta.

Real Madrid tarjosi Asensiolle pientä palkankorotusta ja antoi pelaajalleen vapauden valita sopimuksen pituuden, mutta Asensio ei koe nousevansa joukkueen avainpelaajaksi Carlo Ancelottin alaisuudessa.

Asension ykkösprioriteetti oli jäädä Real Madridiin ja samalla tuntea kuuluvansa joukkueen tärkeimpien pelaajien joukkoon. Ancelotti jätti kuitenkin Asension penkille kaikissa kevään tärkeissä otteluissa.

Relevon mukaan Asensio on saanut lukuisia tarjouksia ja päättää seuraavina viikkoina uuden osoitteensa.

Real Madrid hankki Asension Mallorcasta noin neljällä miljoonalla eurolla kesällä 2015. Ensimmäinen kausi sujui lainalla Espanyolissa ja sen jälkeen hyökkäävänä keskikenttäpelaajana ja laitahyökkääjänä tunnettu Asensio on pelannut Real Madridissa. 285 ottelussa on syntynyt 61 maalia ja 32 maalisyöttöä.