Andrés Iniesta jättää Vissel Koben. Lue Iniestan kommentit täältä.

Hiljattain 39 vuotta täyttävän Iniestan tavoite on edelleen jatkaa pelaajauraansa. Viisi vuotta Japanissa viettänyt Iniesta on tiettävästi saanut tarjouksia ainakin Lähi-idästä ja Pohjois-Amerikasta.

Relevon mukaan espanjalainen Albacete on pitänyt aktiivisesti yhteyttä Iniestaan viime vuosina. Fuentealbillassa syntynyt Iniesta vietti lapsuutensa Albacetessä ja pelasi seuran akatemiassa 12-vuotiaaksi asti ennen siirtoaan Barcelonan organisaatioon.

Albacete pelaa parhaillaan Segundassa, mutta osallistuu nousukarsintoihin ja voi siten teoriassa pelata ensi kaudella La Ligassa. Relevon mukaan on hyvin mahdollista, että se nostaisi Iniestan paluumahdollisuuksia. Albacete toivoisi Iniestan tekevän romanttisen paluun seuraan.

Iniesta haluaa kuitenkin todennäköisesti jatkaa uraansa ulkomailla, eikä ole tällä hetkellä suunnittelemassa paluuta Espanjaan.

Kaiken mahdollisen Barcelonan ja Espanjan A-maajoukkueen kanssa voittanut Iniesta siirtynee todennäköisesti Lähi-itään. Relevon mukaan Iniestan lähipiiri pitää sitä todennäköisimpänä vaihtoehtona.