Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on vahvistanut, että Rayo Vallecanon laitapuolustaja Fran García palaa Los Blancosiin tänä kesänä.

Vallecanon puheenjohtaja Raul Martin Presa kertoi jo helmikuussa, että García , 23, palaa kuluvan kauden jälkeen kasvattajaseuraansa, mutta puolustajan tulevaisuudella on spekuloitu senkin jälkeen.

Bayer Leverkusen oli kiinnostunut hankkimaan Garcían tammikuussa, joten Madrid käytti takaisinosto-oikeutensa, joka sisällytettiin diiliin, kun hän siirtyi Vallecanoon kesällä 2021.

Vaikka Presa kertoi Garcían paluusta Madridiin jo muutama kuukausi sitten, pelaaja itse jätti tulevaisuutensa auki tämän kuun alussa Mundo Deportivon haastattelussa.

– Olen Rayon pelaaja vuoteen 2025 saakka, minulla on sopimus täällä ja olen iloinen ja ylpeä saadessani edustaa Rayoa. He antoivat minulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, ja tulen olemaan siitä aina kiitollinen.

– Kauden lopusta on keskusteltu paljon, mutta kaikki on auki. Kauden lopussa minä, Rayo ja Real Madrid teemme päätöksen.

Keskiviikkona Real Madrid voitti Rayo Vallecanon 2-1, ja García vakuutti jälleen vierasjoukkueen riveissä. Ancelotti antoi pelin jälkeen ymmärtää, että siirron suhteen kaikki oleellinen on jo sovittu, vaikka seurat eivät olekaan virallisesti tiedottaneet siitä.

– Fran García on vasen laitapuolustaja, jolla on paljon energiaa. Hän on todella nopea pallon kanssa ja hyökkää erittäin hyvin. Hän sopii profiililtaan todella hyvin Real Madridiin, ja hän on ensi kaudella kanssamme.