Rayo Vallecanon laitapuolustaja Fran García on vahvistanut, että Bayer Leverkusen oli hänen perässään tammikuussa.

García, 23, on noussut yhdeksi pelipaikkansa arvostetuimmista pelaajista La Ligassa siirryttyään toissa vuonna Real Madridista pysyvästi Rayoon yhden lainakauden jälkeen.

Leverkusenia luotsaa Real Madridin entinen keskikenttäpelaaja Xabi Alonso, joka olisi halunnut Garcían riveihinsä kesken kauden.

Kun Madrid sai kuulla Leverkusenin kiinnostuksesta, se käytti takaisinosto-oikeutensa Garcíaan ja sopi Rayon kanssa, että pelaaja jatkaa kauden loppuun Vallecasissa.

– En halunnut alusta alkaenkaan kuulla siitä (Leverkusenin kiinnostuksesta) liikaa, koska olen tyytyväinen täällä Vallecasissa, kommentoi García Mundo Deportivon mukaan.

– Se olisi ollut tilaisuus päästä pelaamaan europelejä. Xabi Alonso halusi minun siirtyvän talven siirtoikkunassa.

– Lopuksi päätettiin, että pelaan kauden loppuun täällä. Katsotaan kauden päätyttyä, mitä tapahtuu.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

LALIGA

@LaLiga
🤯⚡ ¡Fran García 𝙀𝙉𝙇𝙊𝙌𝙐𝙀𝘾𝙄𝙊́ Vallecas con su tanto!

#RayoBarça
#LaLigaSantander
#LaLigaHighlights

Rayo Vallecanon puheenjohtaja Raul Martin Presa on jo vahvistanut, että García palaa ensi kesänä Real Madridiin, mutta puolustaja antoi ymmärtää, että hänen tilanteensa on vielä auki.

– Olen Rayon pelaaja vuoteen 2025 saakka, minulla on sopimus täällä ja olen iloinen ja ylpeä saadessani edustaa Rayoa. He antoivat minulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, ja tulen olemaan siitä aina kiitollinen.

– Kauden lopusta on keskusteltu paljon, mutta kaikki on auki. Kauden lopussa minä, Rayo ja Real Madrid teemme päätöksen.

Lehtitietojen mukaan Real Madridin takaisinosto-oikeus Garcíaan oli kymmenen miljoonaa euroa, mutta koska Los Blancosin oli myös määrä saada 50 prosenttia hänen seuraavasta siirtosummastaan, se maksaa Garcíasta Rayolle vain viisi miljoonaa euroa.

Lue lisää Real Madridista: