Real Madrid voitti Rayo Vallecanon Bernabéulla keskiviikkoiltana 2-1.

Karim Benzema vei Real Madridin johtoon 30. minuutilla. Benzema sai pallon itselleen boksin sisällä, kiersi Rayo-vahti Stole Dimitrievskin ohi ja laukoi pallon maaliin. 1-0. Kyseessä oli Benzemalle kauden 30. maali, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Europaikasta taistellut Rayo nousi tasoihin viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Real Madridin oma kasvatti Raúl de Tomás laukoi pallon alakulmaan ohi Thibaut Courtois’n.

De Tomásin maali ei kuitenkaan riittänyt tasapelipisteeseen, sillä Rodrygo iski ottelun voittomaalin juuri ennen lisäajan alkamista. Rodrygo on viimeistellyt tällä kaudella komeat 17 maalia.

Real Madrid nousi voiton myötä 74 pisteeseen. Yhden ottelun vähemmän pelannut paikallisvastustaja Atlético on kahden pisteen päässä Real Madridista.