Barcelonan päävalmentaja Xavi sanoo, että Lionel Messin mahdollinen paluu Kataloniaan riippuu pitkälti argentiinalaistähden omasta tahdosta.

Messi, 35, jätti Barcelonan kesällä 2021 seuran talousvaikeuksien takia ja siirtyi Paris Saint-Germainiin, jossa hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen.

Argentiinalaistähden odotetaan vaihtavan seuraa, mutta Barcelona ei ole ainoa taho Messin perässä. Seitsenkertaisella Ballon d’Or -voittajalla on huhujen mukaan ottajia myös Yhdysvalloissa ja Saudi-Arabiassa, jonka virallisena turismilähettiläänä hän toimii.

Messi voisi tiettävästi tienata Saudi-Arabiassa huomattavasti enemmän kuin Barcelonassa, mutta Katalonian suurseura toivoo, että argentiinalaistaituri on kiinnostunut palaamaan joukkueeseen, jossa hän on viettänyt uransa parhaat kaudet.

Xavilta kysyttiin maanantaina lehdistötilaisuudessaan, onko Messin potentiaalisesta paluusta uutta kerrottavaa.

– Se on ilmassa. Se riippuu monista asioista. Enempää en voi sanoa, kommentoi Xavi ESPN:n mukaan.

– Leo on upea jalkapalloilija. Hän on ystävä. Siitä eteenpäin se riippuu monista asioista, mutta ennen kaikkea hänen aikeistaan ja siitä, mitä hän haluaa.

Messi on tilastojen valossa pelannut hyvät kaksi kautta PSG:ssä, mutta hän on siitä huolimatta ajautunut Ranskassa kannattajien hampaisiin.

Monien PSG:n kannattajien mielestä Messi ei ole osoittanut sitoutuneisuutta pariisilaisseuraan, joten he ovat osoittaneet mieltään häntä vastaan peleissä ja niiden ulkopuolella.

Lue lisää Barcelonasta: