Portugalilaiskeskikenttäpelaaja Rúben Neves on jo pidempään halunnut siirtyä Valioliigan Wolverhamptonista Barcelonaan. Liike ei kuitenkaan useasta syystä ole kovin helppo.

Nevesin agentti Jorge Mendes on tiettävästi ehdottanut yhdeksi ratkaisuksi vaihtokauppaa, jossa toinen hänen asiakkaistaan, Ansu Fati siirtyisi Julen Lopeteguin alaisuuteen, keskienglantilaiselle Molineux’n stadionille. Fati ei tästä tarjouksesta ole kiinnostunut, vaan haluaa jatkaa Kataloniassa.

Neves herättää kiinnostusta myös Valioliigan sisällä. Yhdeksi vahvaksi ottajaehdokkaaksi on jo pidempään mainittu tämän kauden hopeajoukkue Arsenal, joka on vahvistamassa keskikenttäänsä. Mundo Deportivo raportoi tiistaina, että 26-vuotias maajoukkuemies on kieltäytynyt toistaiseksi lontoolaisten lähentelyistä, nimenomaan Barcelonaan päästäkseen.

Lähde jatkaa kuitenkin, että Neves kyllä arvostaa Gunners-mahdollisuutta, ja mitä luultavimmin tarttuu siihen, mikäli siirto Barcelonaan ei toteudu.