Barcelonan keskikenttäpelaaja Gavi sanoo, että kannattajien ei tarvitse huolehtia hänen tulevaisuudestaan.

Gavi, 18, ja Barcelona pääsivät syksyllä sopuun pitkästä sopimuksesta, mutta seura ei ole kyennyt rekisteröimään sitä La Ligan asettaman palkkakaton takia.

Lehtitietojen mukaan Gavi edustajineen sisällytti neuvotteluihin ehdon, jonka mukaan hänellä on oikeus lähteä seurasta ilmaiseksi, jos Barcelona ei saa rekisteröityä uutta diiliä 30. kesäkuuta mennessä.

Kannattajat ovat olleet pitkään huolissaan, vaikka Gavia pidetäänkin uskollisena Barcelonalle ja hän voi yhä jatkaa pelaamista akatemiasopimuksella. Huhuissa Gavia on nimittäin viety moniin Euroopan suurseuroihin, joilla ei ole Barcelonan kaltaisia rahaongelmia.

Barcelonan edustusjoukkueen sopimus toisi Gaville tiettävästi 3,5 miljoonan euron nettovuositulot. Eri lähteiden mukaan Gavin vuosipalkka akatemiasopimuksessa sen sijaan on vain noin 100 000 euroa.

Kesäkuun viimeinen päivä on edessä huolestuttavan pian, mutta Gavi rauhoitteli Movistarin haastattelussa kannattajia sanomalla, että hän ei suunnittele lähtevänsä Kataloniasta.

– Haluan teidän kaikkien olevan rauhallisia tulevaisuuteni suhteen. Olen hyvin rauhallinen.

– Pienestä pitäen olen halunnut jäädä Barçaan. Se on unelmieni seura, sanon sitä aina. Älkää olko huolissanne, olkoot kaikki rauhallisia.