Atlético Madrid on kiinnostunut Barcelonan laitapuolustajasta Jordi Albasta, kertoo Mundo Deportivo.

Barcelona on Alban, 34, kanssa todella hankalassa tilanteessa. Konkaripakin on määrä tienata ensi kaudesta peräti 36 miljoonaa euroa, koska hän on aiemmin suostunut seuran pyynnöstä siirtämään osan saatavistaan myöhempään ajankohtaan.

Katalonian suurseura yrittää parhaillaan karsia palkkakulujaan merkittävästi, eikä se haluaisi maksaa Alballe mainittua jättisummaa. Barcelona yritti kaupata Albaa jo viime vuonna Internazionaleen, mutta pelaaja ei halunnut lähteä.

Barcelona on yhä valmis myymään Alban, mutta pelaaja haluaisi tiettävästi jäädä seuraan, jossa hän on pelannut kesästä 2012 lähtien. Seurauskollisuuden lisäksi pelaaja yrittänee pitää puoliaan palkka-asiassa.

Tilanne on Barcelonalle hankala siinäkin mielessä, että Alba ei varsinaisesti enää lukeudu joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin. Kuluvalla kaudella vasempana pakkina on nähty usein 19-vuotias Alejandro Balde.

Atlético on aiemminkin hankkinut Barcelonasta kokeneita pelaajia halvalla, kuten David Villan ja Luis Suárezin tapauksissa. Alban ja Barcelonan sopimusta on enää vuosi jäljellä, eikä seura muutenkaan vaatine hänestä isoa siirtokorvausta, jos se vain pääsee hänen palkkakuluistaan eroon.

Jos Alba on halukas siirtymään Atléticoon, hänestä saattaa tulla osa vaihtokauppaa. Barcelonalla on 18 miljoonan euron osto-optio Atléticon laitapelaajaan Yannick Carrascoon, mutta se ei halua maksaa koko summaa. Kekustelut Carrascon hinnasta ovat olleet jumissa jo jonkin aikaa, mutta Alban lisääminen diiliin voisi nytkähdyttää neuvotteluja eteenpäin.

Lue lisää Barcelonasta: