Barcelonan jalkapallojohtaja Mateu Alemany harkitsee sittenkin jäävänsä seuraan, kertoo Athletic.

Aiemmin tässä kuussa Barcelona tiedotti, että Alemany, 60, jättää seuran kesä- ja heinäkuun vaihteessa siirtyäkseen uuden projektin pariin.

Viime aikoina useat lähteet ovat uutisoineet, että Alemany olisi siirtymässä Englannin Valioliigaan Aston Villan palvelukseen. Keskiviikkona useat sisäpiirilähteet ovat kuitenkin kertoneet, että Alemany tapasi Barcelonan puheenjohtajan Joan Laportan ja jäi harkitsemaan tulevaisuuttaan uudestaan.

Joidenkin lähteiden mukaan Alemany on jo päättänyt jäävänsä Barcelonaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
In case Barça officially approved plan to continue together with Mateu Alemany after he offered the chance to stay, it’d be to work in the same structure with Deco. 🚨🔵🔴 #FCB

Deco, in advanced talks to become new director while Alemany would stay on same conditions.

Aston Villa on tehnyt Alemanylle rahakkaan tarjouksen, ja hän vieraili viime viikolla seuran harjoituskeskuksessa. Athleticin mukaan Alemany kuitenkin kokee Barcelonan tämänhetkisen projektin omakseen ja on valmis jatkamaan sopimuksensa loppuun nykyisillä ehdoillaan. Hänen diilinsä päättyy ensi kauden jälkeen.

Alemany on toiminut Barcelonan jalkapallojohtajana vuodesta 2021 lähtien.

Blaugranan urheilutoimenjohtaja Jordi Cruijff vahvisti tiistaina, että hän jättää seuran kuluvan kauden päätyttyä. Cruijffin tilalle on ehdolla muun muassa Barcelonan entinen pelaaja Deco.

Lue lisää Barcelonasta: