Barcelonan urheilutoimenjohtaja Jordi Cruyff on ilmoittanut päätöksestään jättää seura tänä kesänä.

Cruyffin lähtö on jatkoa jalkapallojohtaja Mateu Alemanyn päätökselle poistua Barcelonasta tämän kauden jälkeen. Kaksikon poistuminen jättää Barcelonan siis vaille rekrytointitoiminnasta vastaavaa seurajohtajaa.

Uudeksi seurapomoksi on huhuiltu Barcelonan portugalilaislegenda Decoa. Siirtoekspertti Fabrizio Romano tietää kertoa, että neuvottelut entisen keskikenttäpelaajan palkkaamisesta ovat erittäin pitkällä, sillä Deco on jo hyväksynyt 90 prosenttia sopimuksen ehdoista.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Barcelona are now closing in on deal to appoint Deco as new director of the club after Mateu Alemany and Jordi Cruyff left the club. 🚨🔵🔴 #FCB

Talks are very advanced and Deco has already accepted 90% of the details of the agreement; waiting to fix situation with his agency.