Real Madridin taival tämän kauden Mestarien liigassa on päättynyt välieriin. Madrid hävisi keskiviikkona Manchester Cityn vieraana 0-4 ja kärsi siten välierissä tappion yhteismaalein 1-5.

Madrid oli isossa pulassa alusta saakka. Maalivahti Thibaut Courtois piti parikin kertaa vieraita pystyssä huipputorjunnoillaan.

Lopulta paine kävi liian suureksi, ja City siirtyi johtoon. Kevin de Bruyne ujutti rangaistusalueelle syötön Bernardo Silvalle, joka latasi lähietäisyydeltä pallon voimalla verkkoon.

Madridin ahdinko kasvoi entisestään 37. minuutilla. Vieraiden puolustus peitti İlkay Gündoğanin vedon, mutta irtopallo tuli Silvalle, joka pääsi rokottamaan Los Blancosia toistamiseen.

City osui kolmannen kerran 77. minuutilla, kun Manuel Akanjin pusku kimposi Madridin topparista Éder Militãosta sisään.

Lisäajalla kotijoukkue käänsi vielä veistä haavassa. Phil Foden löysi syötöllään linjan takaa Julián Álvarezin, joka sijoitti pallon Courtois’n ohi verkkoon.

Manchester Cityä odottaa 10. kesäkuuta pelattavassa finaalissa Internazionale, joka voitti AC Milanin toisessa välierässä yhteismaalein 3-0.